tiistai 17. toukokuuta 2016

Feta-kasvispiirakka



Pohja

Tähän käytin valmista pakastepohjaa


Täyte

1/2pkt          kirsikkatomaatteja
150g            salaattijuustoa
150g            parsakaalia
1dl               oliiveja
2kpl             kananmunaa
200g            ruohosipuli tuorejuustoa
200g            ranskankermaa
2dl               juustoraastetta
                    suolaa, pippuria, tuoretta basilikaa


1. Sulata pakastetaikinapohja ja painele se voideltuun piirakkavuokaan. Pistele haarukalla pohjaan muutamia reikiä ja esipaista pohjaa uunissa 225*C noin 10 min.

2. Valmista täyte. Leikkaa parsakaalista pieniä kukintoja ja keitä niitä hetki kiehuvassa vedessä. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä jotta parsakaali säilyttää kirkkaan vihreän värinsä. Halkaise kirsikkatomaatit ja oliivit. Ota piirakkapohja uunista ja laita noin puolet täytteestä piirakkapohjan päälle. (kirsikkatomaatit, oliivit, fetajuusto, parsakaali).

3. Vatkaa kananmunat, tuorejuusto, ranskankerma ja juustoraaste kulhossa. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella basilikalla. Kaada seos vuokaan. Lisää loput täytteet päälle ja tasoita.

4. Paista 225*C uunin keskitasolla 20-30 minuuttia. Koristele valmis piirakka tuoreella basilikalla.

5. Tarjoile kylmänä tai kuumana, nauti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti